Nieuwsberichten van MassageMeesters

 • Stoelmassages met een team

  En weer bezig met een mooie flinke opdracht voor stoelmassages bij een grote organisatie. Hiernaast het topteam met ervaren stoelmasseurs die de stoelmassages dit keer voor ons uitvoert. Altijd leuk om ook eens met een team te masseren. Normaal werk je vaak alleen als masseur. Dus het is een welkome afwisseling. En tevens wordt er […]Lees hele nieuwsbericht »

 • MassageMeesters, mannen met een missie

  Even voorstellen: mijn naam is Frank Willemse, student Sportmanagement aan de Haagse Hogeschool en doe enige tijd al een poging tot afstuderen bij MassageMeesters. Nu hoor ik je denken ‘Hè, afstuderen bij dat bedrijf, maar wat valt daar te af te studeren? Zij hebben toch alleen die massages op die stoelen?’ Wat fijn dat je […]Lees hele nieuwsbericht »

 • Burn-out kost kapitaal

  De kans op een burn-out is nu aanmerkelijk groter, ook bij mensen die in deze economisch slechte tijden hun baan nog hebben. Dat komt volgens onderzoeker en klinisch psycholoog Arno van Dam, omdat door de crisis werk veel efficiënter moet worden ingedeeld. In Nederland zijn in 2011 ca. 900.000 mensen (13 % van de beroepsbevolking) […]Lees hele nieuwsbericht »

 • Effect stoelmassage op stress

  In deze post bespreken we het artikel: The effect of chair massage on stress perception of hospital bedside nurses. Mary Kay Brennan, Rita D. DeBate, Journal of Bodywork and Movement Therapies (2006) 10, 335–342 Conclusie: een stoelmassagebehandeling van 10 minuten vermindert de stressbeleving van de zusters / broeders meer dan de reguliere koffie pauze en […]Lees hele nieuwsbericht »

 • Stoelmassage op de Kerstfair van Diaconessenhuis Leiden voor Serious Request

  Gisteren hebben Diana en Carole namens MassageMeesters stoelmassages gegeven tijdens de kerstfair. Dit onder begeleiding van vrolijk en luidgezongen liederen van het koor van de activiteitenbegeleiders. Deze fair was georganiseerd door het Diaconessenhuis te Leiden. Op de uitgebreide kerstmarkt werden artikelen verkocht waarvan de opbrengst naar de actie Serious Request is gegaan. Er is een bedrag […]Lees hele nieuwsbericht »

 • Complexe spierstructuren beter zichtbaar in 3D met MRI

  Met een verbeterde MRI-techniek is het mogelijk om complexe spierstructuren en -beschadigingen tot een gedetailleerd driedimensionaal beeld te verwerken. Ir. Martijn Froeling promoveerde op 29 oktober jl. op dit onderzoek aan de TU/e. De techniek is in samenwerking met het Amsterdam Medisch Centrum (AMC) uitgewerkt. Door het meten van de diffusie* van watermoleculen in het […]Lees hele nieuwsbericht »

 • Kwaliteitsstudies tonen positieve effecten van massage bij lage rugpijn

  De auteurs stellen dat er een aantal klinische richtlijnen zijn die massage voor lage rugpijn weliswaar aanbevelen, maar dat deze tegelijkertijd aangeven dat de kwaliteit van de aangehaalde onderzoeken laag is. Een aantal richtlijnen gebruiken geen selectiecriteria voor de kwaliteit van de aangehaalde studies. De auteurs willen daarom een aanbeveling formuleren op basis van het […]Lees hele nieuwsbericht »

 • WAKZ Loop – 2012

  Het Willem-Alexander Kinderfonds is de fondsenwervende organisatie voor het nieuwe Willem-Alexander Kinderziekenhuis LUMC. In het kader hiervan werd voor de derde keer een spectaculaire loop georganiseerd om en door het LUMC en over Leiden Bio Science Park. De MassageMeesters waren aanwezig om de lopers vooraf of achteraf te belonen met een stoelmassage. Het is oktober […]Lees hele nieuwsbericht »

 • MassageMeesters bij Parkingsale Sligro Leiden

  Tijdens de succesvolle Parkingsale van de Sligro Leiden op 2, 3 en 4 augustus waren de Massagemeesters ook aanwezig. 3 dagen lang hebben de masseurs stoelmassages verricht op de klanten van de Sligro en hen kennis laten maken met ons bedrijf. Het waren 3 mooie dagen, qua weer en gezelligheid, wat een sfeer, iedereen was […]Lees hele nieuwsbericht »